101b.

Manfred Weber és az általa balra tolt Néppárt 21 Magyarország-ellenes határozatot szavazott me

Kiss Zoltán / Hírek / 2024-06-28 15:42

Menczer Tamás arra hívta fel a figyelmet, hogy Magyarországot a Szuverenitásvédelmi Hivatal létrehozása, az LMBTQ-jogok miatt és azzal is támadták, hogy szerintük "Magyarország nem demokrácia".
    Azért támadták Magyarországot, hogy ne kapja meg az országnak járó uniós forrásokat - fogalmazott.
    A kommunikációs igazgató emlékeztetett, hogy a Magyarország-ellenes, Magyarországot támadó 21 határozat közül a momentumos Donáth Anna és Cseh Katalin 19-et megszavazott, "valószínűleg a maradék két alkalommal nem voltak ott".
    Menczer Tamás hozzáfűzte, hogy "Gyurcsány Ferenc felesége" és a többi baloldali politikus is folyamatosan megszavazta a Magyarországot támadó határozatokat.
    A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója szerint jól látható a szövetség Manfred Weber és a magyar baloldal között és ehhez a szövetséghez csatlakozott most Magyar Péter.
    Azért támadnak bennünket, mert nemet mondunk a háborúra, a bevándorlásra és az LMBTQ-propagandára - hangoztatta Menczer Tamás és a kormánypártok nevében Manfred Webernek és csatlósainak azt üzente, hogy a magyar álláspont a 21 támadást követően sem fog megváltozni.