101b.

Csokikkal és játékokkal csábítja a standjához a kisgyermekes szülőket Fodor Zoltán

Horváth Szilárd / Hírek / 2024-05-02 13:34

A képviselőjelölt elmondta, hogy a gyerekeknek várostörténeti kérdéssort állított össze, és ha tudják, vagy ha nem tudják a helyes válaszokat kapnak egy tábla csokit. A képviselőjelölt elmondta, hogy a gyerekeknek várostörténeti kérdéssort állított össze, és ha tudják, vagy ha nem tudják a helyes válaszokat kapnak egy tábla csokit.

A választásokig elkövetkező negyedik hét végén focilabdát, pingpong szettet és egyéb játékokat sorsol ki a résztvevő gyerekek között Fodor Zoltán, aki semmilyen kifogást nem lát abban, hogy a szülőket a gyerekeken keresztül csokikkal, játékokkal akarja befolyásolni. A szokatlan kampányfogásról szerkesztőségünk egy riportot készített Fodor Zoltánnal, aki a beszélgetés során függetlennek vallotta magát, és elmondása szerint a 2019-es választáson is függetlenként indult. A megjelent tudósításban Fodor Zoltán független önkormányzati képviselőjelöltként szerepelt, amit több miskolci polgár felháborodva jelzett szerkesztőségünknek, de a különféle facebookos csoportokban is kifogásoltak Fodor állítólagos függetlenségét.

A posztokhoz mellékelték a Választási Iroda erről szóló bejegyzését, amelyből kiderült, hogy Fodor Zoltán Miskolc 7. számú választókerületében a DK – LMP Zöldek – MSZP – Párbeszéd Zöldek jelöltjeként tartják nyilván. Többen feltették azt a kérdést: Miért kell félrevezetni az Avason lakó választókat?

Ezt a kérdést nem szerkesztőségünknek, hanem Fodor Zoltánnak kell feltenni, hogy miért nem vállalja fel az egységes baloldalt, amelynek jelöltjeként a Választási Iroda nyilvántartásában szerepel.


Forrás: sajomente.hu